Reparatii frigidere Bucuresti - Inovatii - Masini de spalat


Aparatele de uz casnic au un moment de inovatii în special sistemele de spălare. In centrul atentiei sunt câteva mașini de spălat aparute de curand. Iată câteva dintre cele mai noi tehnologii care ar putea face spalarea în curând sa fie o corvoadă mai mica.

LG Twin Wash

service masini de spalat bucuresti

Această mașină transformă piedestalul adesea neutilizat sub o mașină de spălat cu încărcătură în față într-o a doua mașină de spălat, astfel încât să puteți face simultan două încărcări separate. Mașina de vârf se ocupă de o încărcătură completă, în timp ce mașina de spălat mini este perfectă pentru delicate, uzură sportivă sau încărcături mici, care necesită o atenție deosebită. Puteți cumpăra separat piedestalul și funcționează cu orice mașină de spălat cu încărcare frontală LG.

Masina de spalat si uscator Whirlpool Smart Top

Ca parte a unui program comun cu Nest, Whirlpool și-a prezentat prima mașină de spălat inteligent de înaltă încărcare care poate fi controlată și monitorizată printr-o aplicație mobilă. De ce ati dori asa ceva? Nestul le poate schimba într-un mod liniștit atunci când sunteți acasă, faceti programarea spalarii în timpul orelor de cost scăzute, în afara orelor de vârf și multe altele. Aplicația conține și funcții de depanare și diagnosticare.

Samsung Active Wash

reparatii masini de spalat bucuresti

Aceasta este o masina de spalat de top, cu o chiuveta incorporata sau o chiuveta de pre-tratare chiar sub capac. Un jet dedicat direcționează apa în chiuvetă, iar laturile nervurate asigură o suprafață de spălare delicată. Odată terminat, puteți vărsa rufele și apa direct în cada principală a mașinii de spălat. Sună perfect pentru acele case fără chiuvetă în spălătorie.