Reparatii frigidere Bucuresti - Masini de spalat vase - tehnologii de ultima ora


Tehnologia zeolit

service si reparatii masini de spalat vase

Tehnologia Zeolit Bosch este poate conceptul cel mai nou în mașinile de spălat vase. Este o tehnologie uimitoare si cu efecte foarte practic. Utilizează cristale de zeolit pentru a încălzi interiorul mașinii de spălat vase fără a consuma energie electrică, în timpul ciclului uscat. Acest lucru se realizează prin adsorbția apei dintr-un ciclu de spălare (efectul opus absorbției), după care mineralul microporos se încălzește la temperaturi extrem de ridicate și se usucă în doar câteva minute.

Mașina de spălat vase Knock-Knock

Miele a prezentat recent o mașină de spălat vase fără mâner. Pentru a deschide ușa, este nevoie de o lovitură simplă pe panoul frontal. Dispozitivul este comercializat in Europa, deoarece aici bucătăriile au tendința de a fi proiectate în mod confortabil cu dispozitive care sunt adesea în linie cu dulapul.

KitchenAid AquaSense

Cele mai multe inovații pentru mașini de spălat vase din S.U.A. par să se concentreze asupra sistemelor de eficiență care necesită mai puțină apă și mai puțină energie electrică, dar care încă mai pot curăța vasele. Luna trecuta, KitchenAid - care nu este cunoscuta de obicei pentru eficienta - a dezvaluit sistemul de reciclare AquaSense, care utilizeaza apa reziduala din ciclurile prealabile de clatire pentru a pre-clati urmatoarea. În cazul în care sună nealimentar, nu-ți face griji, folosește apă proaspătă pentru a finaliza procesul de curățare. Potrivit unui comunicat de presa, masinile de spalat vase cu AquaSense utilizeaza 33% mai putina apa.

Frigidaire OrbitClean

Sistemul Frigidaire OrbitClean dispune de un braț de pulverizare independent, rotativ. Potrivit companiei, dispozitivul circular oferă o acoperire de apă de patru ori mai bună decât cele mai multe mașini de spălat vase. Brațele tradiționale de distribuție distribuie apă într-un model circular, în timp ce brațul de pulverizare OrbitClean adaugă un jet de pulverizare rotativ suplimentar, asigurând o zonă mai largă de expunere la apă.