Reparatii frigidere Bucuresti - Samsung foloseste tehnologia inverter


Tehnologia clasica vs tehnologia inveter.

Trebuie sa retinem de la inceput care sunt diferentele dintre cele 2 tehnologii pentru a intelege astfel si avantajele pe care tehnologia inverter le aduce.

In tehnologia clasica compresorul este alimentat cu curent alternativ si functioneaza la o singura turatie, cea nominala. Acest fapt duce la dese porniri si opriri, lucru ce cauzeaza consum ridicat de energie si o mare solicitare fizica si deci uzura.

Reparatii frigidere Bucuresti

Tehnologia inverter vine cu o solutia inovatoare, astfel ca, compresorul va fi alimentat cu curent continuu. In acest fel, in functie de necesitate, acesta va functiona cu o turatie variabila. Practic compresorul nu se va opri deloc si in momentele in care nu e nevoie de racire acesta se va roti la o turatie foarte redusa. In momentul in care este nevoie de racire suplimentara, acesta trece la o treapta superioara de turatie.

Cresterile usoare de turatie solicita foarte putin compresorul si permit mentinerea unei temperaturi constante in frigider fara diferente de pana la doua grade cum se intampla in cazul clasic. Uzura redusa a compresorului duc la un necesar de service si reparatii frigidere redus. Vei apela astfel mult mai rar la un specialist reparatii frigidere.

Variatiile de temperatura mentionate permiteau atingerea unor praguri la care bacteriile incepeau sa se inmulteasca exploziv.

Mentinerea unei temperaturi constante permite o pastrare a alimenteleor in stare proaspata un timp mult mai indelungat.

Samsung a adus tehnologia inverter din zona aerelor conditionate in cea a frigiderelor si a combinelor frigorifice. In principiu acest lucru ar trebui sa duca la o fiabilitate mai mare a aparatelor Samsung care folosesc aceasta inovatie tehnologica. Normal ca si prezenta unui specialist electrocasnice care trebuie sa asigure service si reparatii frigidere sau combine frigorifice Samsung va fi redusa.